mobil színpad bérlést kiegészítő szolgálatások

színpadfedés bérlés

Színpadfedés bérlés

Kültéri rendezvények lebonyoíltása során gyakran merül fel igényként, hogy a színpadot valamivel árnyékolni kellene. Se a tűzőnap, se a szemerkélő eső nem tesz jót a technikai eszközöknek, amik a színpadon előfordulnak. Nem mellesleg, a színpadfedés tartószerkezete más funkciókat is szolgál, hiszen erre akaszthatóak a világítást szolgáló eszközök (lámpák), illetve a hangosítás is.

6 x 4m vagy 8,7 x 6m fix lábas (nem motoros) színpadfedéseink tökéletes megoldást nyújtanak főként egy napos, kisebb rendezvények lebonyolításához.

aluminium truss bérlés

Alumínium truss bérlés

Beltéri rendezvények esetén is szükség lehet a színpadfedéshez hasonló tartószerkezet felépítéséhez. Ezeken a rendezvényeken a fénytechnika és hangosítás elhelyezése az elsődleges szempont, mert ez a megoldás sokkal esztétikusabb és biztonságosabb, mint például az állványokon elhelyezett világítás. 

Az alumínium truss keret mérete általában a színpad méretéhez illeszkedik.  

Színezhető plexi lépcső bérlés

Exkluzív rendezvényeknél, divatbemutatóknál sokat dob a színpadkép megjelenésén, ha a színpadra világító plexi lépcsőn juthat fel az előadó. Egy céges díjátadó eseményen, vagy egy partnertalálkozón nagyszerű innovatív képet mutathatsz ezzel a megoldással a munkatársaidnak, partnereidnek, közönségednek. A plexi lépcsőfokoknak az eleje világít, a benne világító lámpák fénypulttal vezérelhetők. 

Balettpadló bérlés

Táncos események, szervezése esetén a színpad bérlés mellett vagy néha helyette felmerül az igény balettpadló bérlésére is. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani kétrétegű PVC, úgynevezett balettpadló bérbeadásával. A tekercsek szélessége 2m, hosszúságok 2, 3, 5, 10m-ben elérhetőek. 

Tornateremben rendezett események, esküvők esetén tökéletes megoldást nyújtanak a táncparkett kijelölésére.

Színe: fekete

Szociális