3 x 2m színpad bérlés, dobogó bérlés

 

3x2m színpadot általában olyan eseményekre érdemes bérelni, amikor szeretnénk ha az előadónk kiemelkedne a vendégtérből, de egy időben egyszerre csak 1 fő előadóval számolunk, így a 3x2m színpad méretnél nagyobbra nincs szükség.

Tipikusan konferenciáknál, vagy egy céges rendezvényen, ahol csak standup-os / DJ műsor van a programban bőven elegendő szokott lenni  3x2m színpad bérlése.  

 

A 3x2m mobil színpad felhasználható kültéren és beltéren egyaránt.

Magasságát tekintve a 60cm-nél nem szoktunk magasabbat ajánlani belőle. 

 

 

 

 

Fedezd Fel Az Új Dimenziót Az Eseményeiden – 3m x 2m-es Mobil Színpadunkkal!

 

Üdvözlünk az innováció világában, ahol minden esemény különlegessé válik egyetlen lépéssel. Bemutatjuk neked a 3m x 2m-es méretű mobil színpadunkat, amely tökéletes választás koncertek, fesztiválok, céges rendezvények vagy bármilyen kültéri és beltéri esemény számára. Könnyű telepítésével, hordozhatóságával és rugalmas beállítási lehetőségeivel a mobil színpadunk garantálja, hogy az eseményed felejthetetlen és dinamikus legyen.

 

 

 

 

 

 

 • Mobil színpad: Ahol csak szeretné, ott állunk rendelkezésére. A mobil színpadunk könnyen szállítható és bármilyen területen gyorsan telepíthető.

 

 

 • 3m x 2m méret: Ideális méret, amely elegendő teret biztosít az előadóknak, miközben nem foglal el túl sok helyet a rendezvény területén.

 

 

 • Rugalmas beállítások: Legyen szó hangtechnikáról, világításról vagy speciális kérésekről, mobil színpadunk minden kihívást leküzd.

 

 

 • Könnyű telepítés: Időt és energiát takarít meg nekünk köszönhetően. Színpadunkat a legmagasabb színvonalú anyagokból készítettük, hogy gyorsan és egyszerűen állítható legyen fel.

 

 

Miért minket válassz?

 

 

 

 

 • Tapasztalat és szakértelem: Több éves tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogyan hozzuk ki a legtöbbet minden eseményből.

 

 

 • Testreszabás: Tudjuk, hogy minden esemény egyedi. Színpadunkat az igényeidhez igazítjuk.

 

 

 • Versenyképes árak: Minőségi szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk, hogy mindenki számára elérhető legyen a tökéletes esemény.

 

 

 • Tedd emlékezetessé rendezvényed mobil színpadunk segítségével. Lépj kapcsolatba velünk még ma, hogy megismerhesd, hogyan változtathatod meg eseményed atmoszféráját a mobil színpadunkkal!

                                                                                      Hívj minket most +36704506640

 

egyénre szabható mobil színpad megoldások

 

A mobil színpadok nagy előnye, hogy teljes mértékben igényre, rendezvényre szabhatóak. Az elmúlt évek során rengeteg igénnyel találkoztunk, így a mobil színpadok felhasználási lehetőségeiről röviden itt tájékozódhat: 

 • koncertek lebonyolítása során, ha nem áll rendelkezésre színpad, akkor mindenképpen mobil színpad építése szükséges. Pl falunapon, városnapon, céges rendezvényeken, ügyféltalálkozón, karácsonyi bulin, stb.
 • táncshow-k, táncgálák, táncos műsorok szervezése is megvalósítható mobil színpadok felhasználásával, ehhez általában balettpadló lefektetése is szükséges a színpad felületén
 • divatbemutatókhoz kifutók építésére is lehetőség van 
 • iskolai rendezvények, műsorok lebonyolításához
 • promóciós rendezvények, bolt nyitások, bolti promóciós rendezvények lebonyolítása esetén szükség lehet mobil színpad bérlésére
 • konferenciák szervezése esetén is szükséges az előadók jó láthatósága, kiemelése a résztvevők közül
 • színpadlábak magasságának változtatásával kórus dobogók, kisebb méretű lelátók építhetőek a mobil színpadból
 • mozgássérültek számára rámpa építhetésére is lehetőség van.
 •   

Kültéren is felhasználható

Autóval is terhelhető

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANOD?

Fiatalos, lendületes csapatunkra jellemző a maximalizmus és profizmus. Szeretünk minden rendezvényen többet adni, mint amiért fizet a megrendelő. Emellett természetesen mindig a biztonságot tartjuk a legfontosabbnak.

Rugalmasan kezeljük a megrendeléseket és a rendezvényeket. Nem gond a nagyon korai kezdés és az sem, ha későn kell menni a színpadtechnikáért. Az adminisztrációs terheket próbáljuk minimalizálni, a rendezvényeket szeretjük, nem a papírmunkát. 

A munkát általában jókedvűen végezzük. Ez egy szerelem, nem is munka igazán. Szeretjük, ha a megrendelőnk is pozitív és nem stresszes. Miattunk biztosan nem kell stresszelned. 

LEGYÉL TE  A KÖVETKEZŐ JÓFEJ MEGRENDELŐNK!