Mobil színpad technikai adottságai

 

Mobil színpad gyártója: Mott

Mobil színpad származása: Németország

Mobil színpad teherbírása: 750kg /m2.

Színpadok mérete szinte teljesen egyénre szabható, hiszen többféle méretű, alakú színpadlappal rendelkezünk. A különböző méretű színpadlapok igény szerint kombinálhatóak egymással.

Mobil színpadlap mérete: 2x1m / 1x1m / 1x0,5m / 1x1m háromszög alakú  

Mobil színpadok magassága is igazodik a rendezvény igényeihez, hiszen a színpadok magassága a hozzájuk használt színpadlábak méretétől függ.

Mobil színpad magassága: fix 20cm, fix 30cm, fix 40cm, fix 50cm, fix 60cm. 60-160cm között állítható magasságúak a színpadlábak, tehát igény szerint bármilyen magasságra tudjuk tenni a színpadot.

Mobil színpad oldal borítása: a színpadokat bérlés során fekete színpad"szoknyával" szoktuk borítani, hogy a vendégek ne láthassanak alá, mögé a műsor során.

 

A mobil színpadok felhasználhatóak kültéren és beltéren egyaránt.

 

 

egyénre szabható mobil színpad megoldások

 

A mobil színpadok nagy előnye, hogy teljes mértékben igényre, rendezvényre szabhatóak. Az elmúlt évek során rengeteg igénnyel találkoztunk, így a mobil színpadok felhasználási lehetőségeiről röviden itt tájékozódhat: 

  • koncertek lebonyolítása során, ha nem áll rendelkezésre színpad, akkor mindenképpen mobil színpad építése szükséges. Pl falunapon, városnapon, céges rendezvényeken, ügyféltalálkozón, karácsonyi bulin, stb.
  • táncshow-k, táncgálák, táncos műsorok szervezése is megvalósítható mobil színpadok felhasználásával, ehhez általában balettpadló lefektetése is szükséges a színpad felületén
  • divatbemutatókhoz kifutók építésére is lehetőség van 
  • iskolai rendezvények, műsorok lebonyolításához
  • promóciós rendezvények, bolt nyitások, bolti promóciós rendezvények lebonyolítása esetén szükség lehet mobil színpad bérlésére
  • konferenciák szervezése esetén is szükséges az előadók jó láthatósága, kiemelése a résztvevők közül
  • színpadlábak magasságának változtatásával kórus dobogók, kisebb méretű lelátók építhetőek a mobil színpadból
  • mozgássérültek számára rámpa építhetésére is lehetőség van.
  •   

Kültéren is felhasználható

Autóval is terhelhető

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANOD?

Fiatalos, lendületes csapatunkra jellemző a maximalizmus és profizmus. Szeretünk minden rendezvényen többet adni, mint amiért fizet a megrendelő. Emellett természetesen mindig a biztonságot tartjuk a legfontosabbnak.

Rugalmasan kezeljük a megrendeléseket és a rendezvényeket. Nem gond a nagyon korai kezdés és az sem, ha későn kell menni a színpadtechnikáért. Az adminisztrációs terheket próbáljuk minimalizálni, a rendezvényeket szeretjük, nem a papírmunkát. 

A munkát általában jókedvűen végezzük. Ez egy szerelem, nem is munka igazán. Szeretjük, ha a megrendelőnk is pozitív és nem stresszes. Miattunk biztosan nem kell stresszelned. 

LEGYÉL TE  A KÖVETKEZŐ JÓFEJ MEGRENDELŐNK!