Mobil színpad bérlés ajánlatkérés

Ha szeretnél mobil színpadot bérelni tőlünk, kérlek küldj email-t a lent megadott e-mail címre vagy keress minket telefonon. Ahhoz, hogy minél gördülékenyebb legyen az ajánlatadás folyamata kérlek a lentieket vedd figyelembe. 

Mindenképpen add meg a színpad bérlés tervezett időpontját és helyszínét. Nem probléma, ha ez esetleg a későbbiekben még változni fog, rugalmasan kezeljük a megrendeléseket. 

Az alábbi információkra van szükségünk:

  • a mobil színpad mérete nagyon fontos szempont. Ha ezt nem tudod meghatározni, akkor arra van szükség, hogy milyen produkciók lesznek a színpadon. Csak beszéd, zenekar esetén hány fős zenekar (ha a hangszereket is tudod, akkor az óriási segítség), esetleg táncos műsor (hány fő táncol egyszerre), stb.
  • mobil színpad magasságának meghatározásánál a fő szempont, hogy ültetett vagy álló közönség fogja nézni a színpadi produkciót
  • beltéren vagy kültéren tervezed a mobil színpad bérlést
  • a mobil színpad kihelyezése mennyire nehezített körülmények között történik. A legideálisabb, ha a teherautóról nagyjából rögtön lehet építeni a mobil színpadot, kültéri helyszíneken nagyjából ez adott. A legkevésbé ideális, ha 4 emeletet kell egyesével felvinni a színpadlapokat kézben, mert a liftbe például nem fér be. Nagyobb mobil színpad kihelyezése ilyenkor egyértelműen nagyobb emberi erőforrást igényel, ami drágább.

A fenti információk birtokában gyorsan és egyszerűen el tudjuk készíteni számodra az árajánlatot, amivel te is tudsz kalkulálni, tovább dolgozni. 

 

Ha az űrlap kitöltésére nincs időd esetleg holnapra szeretnéd a mobil színpadot bérelni, akkor pedig nyugodtan hívj minket telefonon a 06 30 2680 379-es telefonszámon.

Kérj ajánlatot mobil színpad bérlésre az alábbi űrlap kitöltésével!

Név: *
Email: *
Telefonszám: *
A rendezvény dátuma: *
üzenet: *

 

Telefon:

+36 30 2680 379

 

Email

hangosfenyes@gmail.com

 

Név *
Email *
Telefonszám *
Rendezvény időpontja *
Rendezvény helyszíne *
Üzenet *